Πράσινη σαλάτα
- 500γρ σπανάκι ή λόλα
- φλοίδες λαδοτύρι
- ρόδι
- κουκουνάρι
- ελαιόλαδο
- χυμός πορτοκαλιού
- μπαλσάμικο ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Αφού πλύνουμε καλά τα φύλλα της σαλάτας, τα στραγγίζουμε καλά. και τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε το ρόδι, το κουκουνάρι και το λαδοτύρι. Σε ένα βαζάκι χτυπάμε καλά 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο, 2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι, 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα , αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβίρουμε.